SOM TRUSA STUDIO

DISSENY

Trusa dissenya i prepara tot tipus de dibuixos per aplicar en productes tèxtils (mocadors, fulards, teles, samarretes, corbates,…)  i adapta les teves idees per poder fer realitat els teus projectes, i assessorant-te  per trobar la millor solució. També podem ajudar-te amb el teu packaging.

PRODUCCIÓ

Trusa porta més de 60 anys estampant i produint teles per confecció i complements tèxtils, adaptant-se a petites o grans produccions i utilitzant la millor tècnica per a cada producte.

LOGÍSTICA

Trusa pot gestionar tota la logística d’ un producte, des de el seu disseny fins el seu etiquetat i empaquetat, per a que arribin en perfectes condicions al client. Cuidem tots els detalls per a que les nostres col·leccions i la teva siguin un èxit.

MARQUES

NOGA es una col·lecció de fulards inspirada en els elements: Terra, aire, aigua i foc. Dissenys que ens connecten amb les arrels dels pobles i la naturalesa. Noga vol transmetre la força i la poesia que ens envolta, buscant  l’essència de l’expressió artística de les coses senzilles que ens acaronen.

Transmetre emocions a través del teixit, el disseny i el color és la nostra gran passió.
Especialistes en complements de moda, sempre apostem per la qualitat, el bon gust i la feina ben feta.
La nostra llarga experiència de més de 50 anys en el món del teixit, col·laborant amb els millors especialistes del sector, fa que tant firmes nacionals com firmes internacionals confiïn en nosaltres per a la creació i distribució de les seves col·leccions.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contact Info

NOM (requerido)

e-mail (requerido)

Assumpte

Missatge